Komplette gassanlegg

Komplette gassanlegg fra Innlandet Propanservice

Innlandet Propanservice tilbyr komplette gassanlegg for propan. Vi ønsker å være behjelpelige i planleggingsfasen, slik at du får et driftssikkert anlegg tilpasset dine behov. Brannvesenet krever streng dokumentasjon på at gassanlegg er godkjent og i god stand, så anlegg og service fra oss vil være en ekstra trygghet for deg. Vi hjelper deg med prosjektering, og leverer og monterer alt av gassteknisk utstyr til både boliger og industri, som for eksempel:

Innlandet Propanservice tilbyr komplette gassanlegg for propan. Vi ønsker å være behjelpelige i planleggingsfasen, slik at du får et driftssikkert anlegg tilpasset dine behov. Brannvesenet krever streng dokumentasjon på at gassanlegg er godkjent og i god stand, så anlegg og service fra oss vil være en ekstra trygghet for deg. Vi hjelper deg med prosjektering, og leverer og monterer alt av gassteknisk utstyr til både boliger og industri.

Fortell oss kort hva du ønsker via skjemaet nedenfor:

Kontakt oss for levering av gassanlegg her

Ønsker du befaring for å se på hvilke muligheter som finnes for deg med ulike typer gassanlegg? Innlandet Propanservice har lokaler i både Ringebu og på Otta, og vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring innad i Innlandet og Gudbrandsdalen.

Åndheim Kulde AS har levert kvalitet, service og pålitelighet i 30 år. Som Gudbrandsdalens ledende entreprenør innen varme- og kuldeløsninger er vi et naturlig førstevalg på tjenester og produkter tilpasset både privat og næring for montering og service på propan. Våre sertifiserte montører og gassteknikere utfører blant annet service, drift, vedlikehold og systematisk tilstandskontroll på gassanlegg. 

Utmerkelser

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.