Om oss

Innlandet Propanservice

Innlandet Propanservice er en del av Åndheim Kulde. Vi tilbyr komplette gassanlegg for propan, og utfører service, drift, vedlikehold og systematisk tilstandskontroll på gassanlegg. Vi er Gudbrandsdalens ledende entreprenør innen varme- og kuldeløsninger. 

Det er lovpålagt med sertifiserte montører for å tilby service, drift og vedlikehold av gassanlegg. Åndheim Kulde har lokaler i både Ringebu og på Otta, så vi dekker hele Innlandet, og gir deg selvsagt gratis befaring på anlegg.

Åndheim Kulde

Åndheim Kulde AS har levert kvalitet, service og pålitelighet i 30 år. Som Gudbrandsdalens ledende entreprenør innen varme- og kuldeløsninger er vi et naturlig førstevalg på tjenester og produkter tilpasset både privat og næring for montering og service på propan. Våre sertifiserte montører og gassteknikere utfører blant annet service, drift, vedlikehold og systematisk tilstandskontroll på gassanlegg. 

Utmerkelser

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Samarbeidspartnere

Innlandet Propanservice leverer tjenester og produkter med høy kvalitet, med høy driftssikkerhet og til konkurransedyktige priser. Med 30 år i bransjen har dette vist seg å være bærekraftige fokusområder for oss. Dette har vi ikke klart uten solide leverandører i ryggen.