Tjenester

Hva vi leverer

Innlandet Propanservice utfører service, drift- og vedlikehold og systematisk tilstandskontroll på gassanlegg for både private og næringslivet. Vi hjelper deg gjerne med innkjøp av komplette gassanlegg, enkeltservice eller årlig serviceavtale av gassanlegg både privat og i næring, samt prosjektering og montering av nytt eller eksisterende anlegg.

Komplette gassanlegg

Innlandet Propanservice tilbyr komplette gassanlegg for propan. Vi ønsker å være behjelpelige i planleggingsfasen, slik at du får et driftssikkert anlegg tilpasset dine behov. Brannvesenet krever streng dokumentasjon på at gassanlegg er godkjent og i god stand, så anlegg og service fra oss vil være en ekstra trygghet for deg. Vi hjelper deg med prosjektering, og leverer og monterer alt av gassteknisk utstyr til både boliger og industri, som for eksempel:

Montering av gassutstyr

Innlandet Propanservice monterer opp nye propananlegg og gasspeiser for deg privat eller i næring. All installasjon utføres av sertifiserte montører fra oss i Åndheim Kulde. Hovedsakelig vil vi bruke eget montasjeutstyr, men har du eget CE-godkjent utstyr monterer vi gjerne det. Hvorfor velge oss:

Propanservice

Innlandet Propanservice tilbyr vedlikehold av eksisterende anlegg. Brannvesenet krever streng dokumentasjon på at gassanlegg er godkjent og i god stand, så anlegg og service fra oss vil være en ekstra trygghet for deg. Vi hjelper deg med prosjektering, og leverer og monterer alt av gassteknisk utstyr til både boliger og industri, som for eksempel:

Årlig serviceavtale

Innlandet Propanservice utfører både kontroll og reparasjoner på gassanlegg og gasspeis. Fordeler med årlig serviceavtale hos oss:

Kontakt oss

Kontaktinformasjon

Adresse :

Åmillomvegen 3, 2630 Ringebu

Selsvegen 133, 2670 Otta

E-post :

post@andheimkulde.no

Telefon :

+47 61 23 59 00