Serviceavtale

Serviceavtale med Innlandet Propanservice

Innlandet Propanservice er en del av Åndheim Kulde. Vi tilbyr komplette gassanlegg for propan, og utfører service, drift, vedlikehold og systematisk tilstandskontroll på gassanlegg. Vi er Gudbrandsdalens ledende entreprenør innen varme- og kuldeløsninger. 

Det er lovpålagt med sertifiserte montører for å tilby service, drift og vedlikehold av gassanlegg. Åndheim Kulde har lokaler i både Ringebu og på Otta, så vi dekker hele Innlandet, og gir deg selvsagt gratis befaring på anlegg.

Like viktig som å montere nye anlegg, er ettersyn, service og vedlikehold på eksisterende anlegg. Uten jevnlig og korrekt utført service vil ingen anlegg fungere optimalt over tid, og man sitter igjen med reduserte effekter og i verste fall defekte anlegg. Vi utfører all slags forebyggende service. Dette vil gi deg som kunde et anlegg som fungerer i hele sin levetid og som gir optimal varme- eller kjøleeffekt året rundt.

Ved å fylle ut skjemaet nedenfor kan du bestille årlig service av gassanlegget ditt.

Servicen skal gjennomføres én gang årlig i henhold til Norsk Gassnorm og DSBs lovverk gjeldende gassanlegg.

Servicen innebærer utfylling av rapport som sendes inn etter avsluttet kontrollservice. 

Kunden har selv ansvaret for oppfølging av avtalen i henhold til egen HMS.

NB: Serviceavtalen fritar ikke kunden for daglig ettersyn av anlegget.

Kunden er ansvarlig for melding ved endringer av mengde og ansvarshavende til lokalt brannvesen eller Innlandet Propanservice v/ Åndheim Kulde AS.

Gratis befaring

Ønsker du befaring for å se på hvilke muligheter som finnes for deg med de ulike serviceavtalene vi har? Innlandet Propanservice har lokaler i både Ringebu og på Otta, og vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring innad i Innlandet og Gudbrandsdalen.

Åndheim Kulde AS har levert kvalitet, service og pålitelighet i 30 år. Som Gudbrandsdalens ledende entreprenør innen varme- og kuldeløsninger er vi et naturlig førstevalg på tjenester og produkter tilpasset både privat og næring for montering og service på propan. Våre sertifiserte montører og gassteknikere utfører blant annet service, drift, vedlikehold og systematisk tilstandskontroll på gassanlegg. 

Utmerkelser

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.