Propanservice

Propanservice fra Innlandet Propanservice

Innlandet Propanservice tilbyr vedlikehold av eksisterende anlegg. Brannvesenet krever streng dokumentasjon på at gassanlegg er godkjent og i god stand, så anlegg og service fra oss vil være en ekstra trygghet for deg. Vi hjelper deg med prosjektering, og leverer og monterer alt av gassteknisk utstyr til både boliger og industri, som for eksempel:

Bestill propanservice her

Like viktig som å montere nye anlegg, er ettersyn, service og vedlikehold på eksisterende anlegg. Uten jevnlig og korrekt utført service vil ingen anlegg fungere optimalt over tid, og man sitter igjen med reduserte effekter og i verste fall defekte anlegg. Vi utfører all slags forebyggende service. Dette vil gi deg som kunde et anlegg som fungerer i hele sin levetid og som gir optimal varme- eller kjøleeffekt året rundt.

Ønsker du befaring for å se på hvilke muligheter som finnes for deg med de ulike serviceavtalene vi har? Innlandet Propanservice har lokaler i både Ringebu og på Otta, og vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring innad i Innlandet og Gudbrandsdalen.

Åndheim Kulde AS har levert kvalitet, service og pålitelighet i 30 år. Som Gudbrandsdalens ledende entreprenør innen varme- og kuldeløsninger er vi et naturlig førstevalg på tjenester og produkter tilpasset både privat og næring for montering og service på propan. Våre sertifiserte montører og gassteknikere utfører blant annet service, drift, vedlikehold og systematisk tilstandskontroll på gassanlegg. 

Utmerkelser

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.